Aanmeten pruiken

 

 • Hoe gaat het aanmeten van een haarwerk.

 • Het eerste contact is enorm belangrijk , hiermee proberen wij u op een geruststellende wijze een duidelijke uitleg te geven over de aanschaf van een haarwerk.

 • Tijdens dit gesprek zullen wij uw wensen en problemen duidelijk behandelen . Naarmate er een duidelijk beeld is van uw wensen , gaan wij beginnen met een intakegesprek.

 • Bij dit gesprek proberen wij een haarwerk voor u te vinden waarmee wij u kunnen helpen. Deze gesprekken zijn bij ons kosteloos en u kunt zonder enige verplichting rustig nadenken of u deze behandeling ook wenst.

 • Wij dragen zorg voor voldoende haarwerken waaruit u een keuze kunt maken. Tijdens dit gesprek ontdekt u vele mogelijkheden van haarwerken.

 • Hebt u een haarwerk niet gelijk nodig , dan kunt deze reserveren. Deze RESERVERING kan net zolang totdat u het haarwerk nodig heeft. Deze RESERVERING is kosteloos!

 • Wij kunnen indien nodig ieder moment van de week u voorzien van dit haarwerk, ook in het weekend.
  Mocht u niet in staat zijn om zelf te komen , dan komen wij bij u thuis of in het ziekenhuis.

 • Zodra u het haarwerk krijgt wordt deze in de juiste coupe geknipt en dan bevestigd.

 • Tijdens deze handelingen leggen wij u uit hoe het u beste een haarwerk kunt dragen en verzorgen.
  Het behandelen en verzorgen van een haarwerk kan het beste met de juiste producten. De nazorg van een haarwerk kunt u ook bij ons laten doen. U kunt uw haarwerk bij ons laten reinigen , dit zal ongeveer na 3 à 4 weken zijn ,en tevens kunnen wij het aangegroeide haar weer kappen en verzorgen. Deze eerste behandeling is bij ons gratis , en kan ook ieder moment van de week.

 • De nazorg blijft ten alle tijden van kracht , ook als er problemen zijn van welke aard dan ook. Wij zijn ieder moment beschikbaar.

 • Wij als familiebedrijf streven ernaar om u als klant optimaal te helpen en u een goede service te geven.

  Hopend u voldoende info te hebben gegeven , voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

  Team Haarmode F.F
  Debbeshoek 5
  7071 XK 
  Ulft

  0315 -631331

   

   

  Gedragscode ANKO Haarwerk Specialist

  1. Het haarwerkbedrijf/de haarwerker houdt altijd en op de eerste plaats rekening met het welzijn van de klant.
  2. Het haarwerkbedrijf/de haarwerker beveelt alleen die technieken, producten en/of dienstverlening aan, die op dat moment het meest bevorderlijk zijn voor de oplossing van het haarprobleem van de betreffende klant. Als een haarwerkbedrijf/de haarwerker geen adequate oplossing heeft, dan zal verwijzing naar een andere haarwerkbedrijf, plaatsvinden.
  3. Het haarwerkbedrijf/de haarwerker heeft de verantwoording om zich zodanig te gedragen ten opzichte van klanten, andere haarwerkbedrijven, betrokken instanties/instellingen en de media, dat er respect wordt geoogst voor zijn/haar vak.
  4. Het haarwerkbedrijf/de haarwerker zal volledig integer en toegewijd zijn met informatie, producten en dienstverlening naar de klanten, andere haarwerkbedrijven, betrokken instanties/instellingen en de media toe.
  5. Het haarwerkbedrijf/de haarwerker handhaaft in zijn/haar publiciteit, betreffende de media, de waarheid en de integriteit, zodat te allen tijde het willens en wetens verstrekken van misleidende informatie niet voor zal voorkomen.
  6. Het haarwerkbedrijf/ de haarwerker gebruikt in de communicatie met klanten, andere haarwerkers, betrokken instanties/instellingen en de media geen termen die nadelig zijn voor ANKO en ANKO Sectie Haarwerken.
  7. Het haarwerkbedrijf/de haarwerker garandeert dat behandeling, dienstverlening en nazorg voor de klanten altijd mogelijk is tijdens de reguliere werktijden.
  8. Het haarwerkbedrijf/de haarwerker draagt er zorg voor, dat tijdens het uitoefenen van hun beroep alles conform het gestelde in de Statuten en Huishoudelijk Reglement van ANKO en ANKO Sectie Haarwerken verloopt.
  9. Het haarwerkbedrijf/de haarwerker draagt er zorg voor, dat hij/zij volledig op de hoogte is van alle technische ontwikkelingen binnen het beroep.
  10. Het haarwerkbedrijf/de haarwerker is zelf verantwoordelijk voor het bepalen van de prijs van te leveren producten en diensten. Het is verboden onderlinge prijsafspraken te maken.
  11. Het haarwerkbedrijf/de haarwerker geeft geen vertrouwelijke informatie over klanten door aan derden, behalve wanneer wettelijke vereisten anders voorschrijven, dan wel klanten daar zelf om vragen.
  12. Het haarwerkbedrijf/de haarwerker beschermt en respecteert binnen zijn/haar eigen bedrijf het recht op privacy van de klanten.
  13. Het haarwerkbedrijf draagt er zorg voor, dat alle relevante declaraties van klanten bij elke zorgverzekeraar met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en adequaatheid kunnen worden ingediend en afgehandeld.

PDF Klant tevredenheid formulier Klantentevredenheids

PDF Klant intake formulier intake

PDF Order formulier orderform