SENTOO COLLECTION

 

Met trots presenteren wij u de nieuwe Sentoo Collectie, een exclusieve collectie haarwerken, ontworpen door top designers met een unieke capconstructie en fantastische styling. De Sentoo collectie komt u tegemoet in al uw wensen.

SENTOO PREMIUM
Een serie van 15 prachtige synthetische haarwerken. Sentoo Premium is de basis collectie van Sentoo en is het criterium voor alle Sentoo series die volgen.

SENTOO PREMIUM PLUS
Een innovatieve toevoeging in de Sentoo Collectie is de Sentoo Premium Plus. Deze serie van 5 haarwerken zijn van de aller hoogste kwaliteit gemaakt met Flexi-Fibre, een “high heat” vezel die de gebruiker de mogelijkheid bied een eigen unieke “finishing touch” te geven aan de haarstijl.

WAAR STAAT SENTOO VOOR?
De haarwerken van de Sentoo Collectie zijn gebaseerd op de kwalitatief hoge Japanse normen. Het ontwerpen van alle modellen volgens deze normen garandeert de ongeevenaarde kwaliteit van de gehele Sentoo Collectie en biedt u alleen het allerbeste.

IS SENTOO VOOR IEDEREEN?
Wanneer uw het model en kleur heeft gekozen wordt deze persoonlijk op de klant aangepast met als resultaat een perfect natuurlijke haarstijl.

TE DRAGEN ONDER ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN?
Haarwerk is niet zo kwetsbaar als u wellicht denkt; een beetje regen is zeker geen probleem. En voor extra zekerheid kunnen, op dagen met veel wind, de elastische bandjes in de nek worden aangetrokken of u kunt tape aanbrengen voor extra houvast. Haarwerken hebben over het algemeen al een stevige pasvorm.

ONDERHOUD?
Om het haarwerk in goede conditie te houden moet het haar regelmatig gekamd en gewassen worden. De onderhoud instructies worden meegeleverd bij ieder haarwerk. Ook de onderhoudsproducten zijn van essentieel belang. De Sentoo Collectie heeft zijn eigen onderhoudsproducten, zo krijgt u het beste alleen het beste!